Hozzávalók:
Piskóta (18×18-as formához)
15 dkg hajdina liszt
10 dkg mandulaliszt
6,5 dkg köles liszt
7,5 dkg tápióka keményítő
1 cs sütőpor
5 dkg édesítő (1:4)
3 dl bio kókusz habtejszín – KATT IDE – ITT TALÁLOD
2 dl víz
3 dkg útifűmaghéj
Krém:
3 dl bio kókusz tejszínhab- KATT IDE – ITT TALÁLOD
1 dl bió kókusz habtejszín- KATT IDE – ITT TALÁLOD
5 dkg fehércsokoládé – olvasztva- KATT IDE – ITT TALÁLOD
5 dkg mandulaliszt
5 dkg kókuszreszelék
+ 2 dl bió kókusz habtejszín- KATT IDE – ITT TALÁLOD
+ kókuszreszelék
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat. Alaposan elkeverjük.
Majd egy sütőpapírral bélelt formába tesszük és 180 fokon kb. 35-40 perc alatt megsütjük.
Megvárjuk míg kihűl.
A krémhez a habtejszínt felverjük, majd az összes többi alapanyaggal együtt jó alaposan kikeverjük.
Majd a piskótát kettévágjuk, megtöltjük a krémmel, hagyjuk 1 órát , hogy összeálljon.
Majd kockákra vágjuk, az oldalait és tetejét vékonyan megkenjük a habtejszínnel, majd kókuszreszelékbe forgatjuk.
A termékeket a Bio Egészség Webshop webáruházból szereztem be – – KATT IDE – ITT TALÁLOD