Hozzávalók:

0,5 kg burgonya

0,5 kg Chefgomba – csiperke

25 dkg vegyes zöldségkeverék

grill fűszerkeverék

Hummusz:

1 db konzerv csicseriborsó

2 ek pirított szezámmag – darálva

1 kk mustár

1 kk vegán majonéz

ízlés szerint só

ízlés szerint gluténmentes sörélesztőpehely

Elkészítés:

A burgonyákat megpucoljuk, megmossuk , cikkekre vágjuk.

A gombákat megpucoljuk, megmossuk.

Majd egy sütőzacskóba tesszük a burgonyákat, gombákat és a vegyes zöldséget.

Beleszórjuk a sót és fűszerkeveréket, lezárjuk és összerázzuk, majd tepsibe tesszük.

180 fokos sütőben kb. 30-35 percet sütjük, majd kivágjuk a zacskó oldalát és kb 10 percet sütjük még így.

A hummuszhoz az összes alapanyagot egy botmixerrel pépesítjük.

Majd salátával tálaljuk.

A ChefGombáról bővebben itt olvashatsz – KATT IDE