Hozzávalók:

Barna piskóta:

15 dkg barna rizsliszt

5 dkg köles liszt

5 dkg tápióka keményítő

2 dkg útifűmaghéj

1 tábla Bió cukormentes csokoládé – olvasztva – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

5 dkg margarin – olvasztva

3 dkg Nyers bio kakaópor- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

5 dkg kókuszreszelék

3 dl Bio kókusz habtejszín- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

8 g sütőpor

5 dkg édesítő (1:4)

Fehér piskóta:

15 dkg barna rizsliszt

5 dkg köles liszt

5 dkg tápióka keményítő

2 dkg útifűmaghéj

1 tábla Bió cukormentes fehércsokoládé – olvasztva- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

5 dkg margarin – olvasztva

5 dkg kókuszreszelék

2,7 dl Bio kókusz habtejszín- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

8 g sütőpor

5 dkg édesítő (1:4)

Tetejére:

1 tábla Bió cukormentes csokoládé – olvasztva- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

Elkészítés:

Mind a két piskótát ugyanúgy készítjük el.

A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük és összekeverjük.

A nedves alapanyagokat egy másik tálban kikeverjük, majd hozzáadjuk a száraz alapanyagokhoz és jó alaposan kikeverjük.

Egy sütőpapírral bélelt tepsibe először a barna masszát tesszük, majd erre a fehér masszát és elegyengetjük rajta.

180 fokos sütőben légkeverésen kb. 35-45 perc alatt megsütjük.

Majd a tetejére az olvasztott csokival borítjuk be.

AZ ALAPANYAGOKAT A BIOEGÉSZSÉG WEBSHOP OLDALÁRÓL SZEREZTEM BE – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT