Hozzávalók:
1 db Tv – paprika
30 dkg ChefGomba – laska gomba
2 db sárgarépa
10 dkg borsófehérje kocka
só
bors
petrezselyem
pirospaprika
2-3 ek olaj
2 dl növényi tejszín
Elkészítés:
A borsófehérje kockát beáztatjuk.
A sárgarépát megpucoljuk, megmossuk, apróra vágjuk.
A gombát alaposan megmossuk, majd feldaraboljuk.
A paprikát megmossuk és apróra vágjuk.
Az olajat egy lábasba tesszük, majd a paprikát beletesszük és lepirítjuk.
Majd fűszerezzük, sózzuk és alaposan összekeverjük.
Majd hozzáadjuk a répát és a gombát, alaposan elkeverjük, picit pirítjuk, majd hozzáadjuk a beáztatott borsófehérje kockát, elkeverjük, majd felöntjük vízzel (annyival, hogy ellepje), majd puhára főzzük ( ne maradjon rajta víz, csak egy kicsi ).
Végül hozzáadjuk a növényi tejszínt, és kb 5-10 percig főzzük még.
Párolt rizzsel tálaljuk.
![325123021-8916788511665336-8119236519022494446-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/01/325123021-8916788511665336-8119236519022494446-n.jpg)
![324629375-536523768453233-6617903184535559082-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/01/324629375-536523768453233-6617903184535559082-n.jpg)
![324071339-725694422238548-3352894852884923135-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/01/324071339-725694422238548-3352894852884923135-n.jpg)
![323737544-548623647314722-2867601152611969724-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/01/323737544-548623647314722-2867601152611969724-n.jpg)
![323000071-1333254014120449-3799180961079818844-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/01/323000071-1333254014120449-3799180961079818844-n.jpg)