Hozzávalók:

1 db Tv – paprika

30 dkg ChefGomba – laska gomba

2 db sárgarépa

10 dkg borsófehérje kocka

bors

petrezselyem

pirospaprika

2-3 ek olaj

2 dl növényi tejszín

Elkészítés:

A borsófehérje kockát beáztatjuk.

A sárgarépát megpucoljuk, megmossuk, apróra vágjuk.

A gombát alaposan megmossuk, majd feldaraboljuk.

A paprikát megmossuk és apróra vágjuk.

Az olajat egy lábasba tesszük, majd a paprikát beletesszük és lepirítjuk.

Majd fűszerezzük, sózzuk és alaposan összekeverjük.

Majd hozzáadjuk a répát és a gombát, alaposan elkeverjük, picit pirítjuk, majd hozzáadjuk a beáztatott borsófehérje kockát, elkeverjük, majd felöntjük vízzel (annyival, hogy ellepje), majd puhára főzzük ( ne maradjon rajta víz, csak egy kicsi ).

Végül hozzáadjuk a növényi tejszínt, és kb 5-10 percig főzzük még.

Párolt rizzsel tálaljuk.

A ChefGombáról bővebben itt olvashattok – KATT IDE