Hozzávalók:
1 db Tv – paprika
30 dkg ChefGomba – laska gomba
2 db sárgarépa
10 dkg borsófehérje kocka
só
bors
petrezselyem
pirospaprika
2-3 ek olaj
2 dl növényi tejszín
Elkészítés:
A borsófehérje kockát beáztatjuk.
A sárgarépát megpucoljuk, megmossuk, apróra vágjuk.
A gombát alaposan megmossuk, majd feldaraboljuk.
A paprikát megmossuk és apróra vágjuk.
Az olajat egy lábasba tesszük, majd a paprikát beletesszük és lepirítjuk.
Majd fűszerezzük, sózzuk és alaposan összekeverjük.
Majd hozzáadjuk a répát és a gombát, alaposan elkeverjük, picit pirítjuk, majd hozzáadjuk a beáztatott borsófehérje kockát, elkeverjük, majd felöntjük vízzel (annyival, hogy ellepje), majd puhára főzzük ( ne maradjon rajta víz, csak egy kicsi ).
Végül hozzáadjuk a növényi tejszínt, és kb 5-10 percig főzzük még.
Párolt rizzsel tálaljuk.