Hozzávalók:

25 dkg barna rizsliszt

5 dkg köles liszt

10 dkg tápiókakeményítő

2 dkg útifűmaghéj

5 dkg édesítő (1:4)

5 g sütőpor

3 dl víz

3 dl Bio kókusz habtejszín – KATT IDE ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

Töltelék:

15 dkg gluténmentes natúr gesztenyemassza

3 dl Bió kókusz tejszínhab- KATT IDE ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

1 tábla bió cukormentes fehércsokoládé- KATT IDE ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

Elkészítés:

A tésztához a száraz alapanyagokat alaposan kikeverjük.

A tejszínt és a vizet egy lábasba tesszük, majd felmelegítjük, beleöntjük a lisztes keveréket és gyors mozdulatokkal keverjük, majd mint az égetett tésztát készítsük.

Majd levesszük a tűzről, kicsit hagyjuk hűlni, majd kézzel golyókat készítünk, sütőpapíros tepsire tesszük és 180 fokon kb. 20-30 perc alatt megsütjük.

Hagyjuk míg teljesen kihűl.

A krémhez a csokoládét felolvasztjuk, majd az összes többi alapanyaggal együtt alaposan habverővel krémmé verjük.

Majd kettévágjuk a kis fánkokat és megtöltjük habnyomó segítségével a töltelékkel.

Az alapanyagokat a BioEgészség webshopból szereztem be – KATT IDE ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT