Hozzávalók:

2 tábla cukormentes fehércsokoládé – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

15 dkg mandulaliszt

15 dkg kókuszreszelék

ízlés szerint édesítő (1:4)

1 cs vaníliás pudingpor

5 dkg margarin

4 dl bió kókuszhabtejszín- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

1 dl bió kókusztejszínhab- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

+ kókuszreszelék a forgatáshoz

Elkészítés:

A csokoládén és a margarinon kívűl minden alapanyagot egy lábasban alaposan elkeverünk, majd sűrűre főzzük.

Majd belekeverjük a csokit (amit előzőleg összetördeltünk) és a margarint.

Keverjük egyneművé ( a csoki elolvad benne).

Majd hagyjuk jól kihűlni.

Végül golyókat formázunk belőle és kókuszreszelékbe forgatjuk.

Az alapanyagokat a BioEgészség Webshopból szereztem be – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT