Hozzávalók:
Tészta:
15 dkg barna rizsliszt
5 dkg köles liszt
10 dkg tápióka keményítő
2 dkg útifűmaghéj
só
6 g sütőpor
petrezselyem
kb. 3,2 dl víz
1 ek citromlé
Feltét:
vegán majonéz
1 db Tv paprika apróra vágca
20 dkg ChefGomba – shitake – apróra vágva
10 dkg cukkini – apróra vágva
Elkészítés:
A tésztához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, és összedolgozzuk.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe ( 18×23 – as ) tesszük és kezünkkel elegyengetjük.
A tetejét vegán majonézzel lekenjük, majd a zöldségeket eloszlatjuk rajta,
180 fokos sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütjük.