Hozzávalók:

50 dkg Nutriversum Biscuit lisztkeverék – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

10 dkg édesítő (1:4)

20 dkg margarin

3,75 dl növényi tej

1 cs sütőpor

Krém:

9 dl cukormentes növényi tejszín – felverhető

25 dkg vegán mascarpone

10 dkg Nutriversum Pea & Rice marcipános proteinpor – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

ízlés szerint édesítő

+ kb. 2 dl koffeinmentes kávé

Elkészítés:

A piskótához a száraz alapanyagokat alaposan elkeverjük, majd a margarint beledolgozzuk, végül a növényi tejjel alaposan kikeverjük.

Két nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd elosszuk benne a tésztát és 180 fokon kb. 30 perc alatt megsütjük. ( a tepsik nagy méretűek – mint a gáztepsié ).

A krémhez a tejszínt felverjük, majd hozzáadjuk az összes többi alapanyagot, és alaposan kikeverjük.

Ha a piskóták megsültek és meghűltek, akkor kettévágjuk hosszába.

Majd elkezdjük rétegezni.

Egy lap, majd meglocsoljuk a kávéval, majd krém….egész addig amíg el nem fogy.

Hagyjuk 4-5 órát míg összeáll, majd fogyaszthatjuk.

A Nutriversum termékekért – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT