Hozzávalók:

Tészta:

15 dkg barna rizsliszt

5 dkg köles liszt

10 dkg tápióka keményítő

2 dkg útifűmaghéj

6 g sütőpor

petrezselyem

kb. 3,2 dl víz

1 ek citromlé

Feltét:

vegán majonéz

1 db Tv paprika apróra vágca

20 dkg ChefGomba – shitake – apróra vágva

10 dkg cukkini – apróra vágva

Elkészítés:

A tésztához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, és összedolgozzuk.

Sütőpapírral kibélelt tepsibe ( 18×23 – as ) tesszük és kezünkkel elegyengetjük.

A tetejét vegán majonézzel lekenjük, majd a zöldségeket eloszlatjuk rajta,

180 fokos sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütjük.

A ChefGombáról bővebben itt olvashattok – KATT IDE