Hozzávalók:
70 dkg Mester család süteményliszt
3 dkg Mester család holland kakaópor
8 dkg édesítő (1:4)
10 dkg Mester család kókuszreszelék
1,5 cs sütőpor
2,5 dkg útifűmaghéj
20 dkg Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva
8 dl víz
A forgatáshoz:
kb. 30 dkg Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva
15 dkg cukormentes szilvalekvár
Mester család kókuszreszelék
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat alaposan elkeverjük egy tálban, majd hozzáadjuk az olvasztott csokit és a vizet és jól összekeverjük.
Egy nagyobb tepsit sütőpapírral kibélelünk, beleöntjük a masszát, majd 180 fokon kb. 40-50 perc alatt megsütjük (tűpróba!).
Ha megsült és kihűlt a piskóta, akkor kockákra vágjuk.
A forgatáshoz az olvasztott csokit kikeverjük a lekvárral.
Ebbe beleforgatjuk a piskóta kockákat, majd pedig beleforgatjuk a kókuszreszelékbe.