Hozzávalók:
Piskóta:
22,5 dkg Nutriversum bagett lisztkeverék- KATT IDE – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT
22,5 dkg Nutriversum Biscuit lisztkeverék- KATT IDE – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT
5 dkg édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
5 dkg Nutriversum Vegan Pro – csokis fahéjas- KATT IDE – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT
6,5 dl növényi tej
Krém:
12,5 dkg Nutriversum Vegan Pro – csokis fahéjas – KATT IDE – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT
10 dkg Nutriversum Kesudióvaj- KATT IDE – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT
10 dkg Nutriversum Dióvaj- KATT IDE – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT
20 dkg Nutriversum eper lekvár- KATT IDE – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT
1,2 dl növényi tejszín
Elkészítés:
A Piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagot és jól kikeverjük.
Majd két részre osztjuk, mindegyiket sütőpapíros tepsibe tesszük, majd 18 fokon kb. 20-30 perc alatt megsütjük.
A krém alapanyagait alaposan kikeverjük.
Majd ha meghűltek a piskóták, akkor kettévágjuk, így négy darab lapunk lesz.
Majd jön egy lap, krém, megszórjuk a protein crunchyval, …… egész addig amíg el nem fogy.
Hagyjuk 4-5 órát állni, majd fogyasztható.
A Nutriversum termékeket itt találod – KATT IDE – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT