Hozzávalók:
15 dkg Medhusa Great gluténmentes kenyérliszt – KATT IDE – ITT TALÁLOD
15 dkg Medhusa Great gluténmentes Prémium zabpehely- KATT IDE – ITT TALÁLOD
20 dkg Medhusa Great gluténmentes zabpehelyliszt- KATT IDE – ITT TALÁLOD
1 cs sütőpor
20 dkg margarin – puha
6 dkg édesítő (1:4)
1 dl növényi tej
Töltelék:
60 dkg vegyes gyümölcskeverék ( nekem fagyasztott volt)
ízlés szerint édesítő
1-2 ek rumaroma
1 dl növényi joghurt
6 dkg gluténmentes vaníliás pudingpor
kb. 5-6 dkg útifűmaghéj
Elkészítés:
A tészta száraz alapanyagait egy tálba tesszük, alaposan elkeverjük. Hozzádolgozzuk a margarint, majd a növényi tejet.
A töltelékhez az alapanyagokat alaposan elkeverjük ( ha kevesebb leve lett a fagyasztott gyümölcsnek, akkor kevesebb útifűmaghéj kell bele ).
Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd a tészta kb. háromnegyed részét rátesszük, kezünkkel lenyomkodjuk.
Majd jön a gyümölcsös töltelék, a tetejére pedig a maradék tésztát morzsoljuk rá.
180 fokos sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütjük.

A Medhusa Great termékeit itt találod, itt tudsz róla olvasni bővebben – KATT IDE – ITT TALÁLOD