Hozzávalók:
1 cs Medhusa great gluténmentes köles tészta – orsó – KATT IDE – ITT TALÁLOD
1 cs Medhusa great gluténmentes zabtészta – orsó – KATT IDE – ITT TALÁLOD
20 dkg növényi cottage cheese
20 dkg növényi mascarpone
kb. 0,5 dl növényi tejszín
ízlés szerint só
5 dkg gluténmentes sörélesztőpehely
+ olaj a főző vízbe
+ reszelt növényi sajt a tetejére
+ tárkony a szóráshoz
Elkészítés:
A tésztákat külön – külön megfőzzük sós – olajos vízben ( a zabtészta hamarabb elkészül! ).
A növényi cottage cheest, növényi mascarponét , növényi tejszínt, gluténmentes sörélesztőpelyhet és sót alaposan kikeverjük.
Ha megfőttek a tészták, és leszűrtük, akkor egy lábasba tesszük őket, majd a „sajtos” keveréket ráöntjük, alaposan összekeverjük ( ízlés szerint lehet bele zöld fűszereket tenni). Kb. 5 percig hagyjuk a tűzön, majd levesszük.
Reszelt növényi sajttal és tárkonnyal tálaljuk.

A Medhusa Great termékeit itt találod, itt tudsz bővebben olvasni róluk – KATT IDE