Hozzávalók:

30 dkg Nutriversum bagett lisztkeverék – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

5,5 dkg Nutriversum Vegán Pro – Marcipános- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

4 dkg édesítő (1:4)

7 g sütőpor

1 dkg útifűmaghéj

6 dl víz

Krém 1:

1 üv. Nutriversum kesudió vaj- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

8,5 dkg Nutriversum Vegan Pro – marcipános- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

kb. 1,5 – 2 dl növényi tej

ízlés szerint édesítő – ha szükséges

Krém 2 :

8 dl növényi tej

ízlés szerint édesítő

10 dkg gluténmentes vaníliás pudingpor

12,5 dkg Nutriversum Vegan Pro – Vaníliás- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

+ Nutriversum protein crunchy – étcsoki- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

Elkészítés:

A piskótához az alapanyagokat alaposan összekeverjük robotgéppel.

Majd két részre osztjuk, és sütőpapírral bélelt tepsiben külön-külön megsütjük kb. 20 perc alatt 180 fokon.

A kesus – marcipános krémhez az alapanyagokat alaposan kikeverjük.

A vaníliás krémhez az alapanyagokat egy lábasba tesszük, jól kikeverjük, majd sűrűre főzzük.

A a lapok megsültek és meghűltek, akkor az egyik lapot a tepsi aljára tesszük, jön a kesus krém egyik fele, majd megszórjuk a protein crunchyval, majd a vaníliás krém egyik fele, majd erre rátesszük a másik piskóta lapot, majd megkenjük a kesus krém másik felével, megszórjuk ezt is a protein crunchyval, majd rákenjük a vaníliás krém másik felét.

4-5 órát hagyjuk hideg helyen, hogy jól összeálljon ( másnap egyébként még finomabb! )

A Nutriversum termékeket megtalálod itt – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT