Hozzávalók:
40 dkg Mester család süteményliszt
10 dkg Mester család kókuszreszelék
1 cs sütőpoa
2,2 dkg Mester család psyllium
3 ek vanília aroma
5,2 dl kókusztej
Krém:
15 dkg Mester család vanília puding
5,5 dkg kókuszliszt
10 dkg Mester család kókuszreszelék
1 l cukormentes kókusztej
ízlés szerint édesítő
6 dkg növényi margarin
+ 30 dkg Ananász – pépesítve
+ ananász szeletek a díszítéshez
Elkészítés:
A piskótához az alapanyagokat alaposan kikeverjük egy tálban, majd sütőpapíros tepsibe tesszük, elegyengetjük, majd 180 fokos sütőben kb. 34-40 perc alatt megsütjük.
A krém alapanyagait ( kivétel a margarin) egy lábasba összekeverjük, majd sűrűre főzzük, a végén belekeverjük a margarint.
Ha megsült és kihűlt a piskóta , akkor kettévágjuk.
A tepsibe tiszta sütőpapírt teszünk, majd beletesszük a piskóta alsó részét, erre jön a krém egyik fele, majd az ananászos pép egyik fele, majd rátesszük a piskóta tetejáét, erre megy a krém másik fele, majd az ananászos pép, végül az ananász szeletekkel díszítjük.
4-5 órát hagyjuk , hogy összeálljon, majd tálalható.