Hozzávalók:
1 cs Mester család keksztekercspor ( sötétebb színű )
6 ek rumaroma
6 dkg Mester család édesítő (1:4) – darálva
5 dkg Mester család holland kakaópor
2 dl növényi tej
10 dkg Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva
3,5 dkg Mester család csokoládés pudingpor
+ 15 dkg Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva a tetejére
Elkészítés:
Az összes alapanyagot egy tálba tesszük és alaposan összedolgozzuk.
Majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, elegyengetjük, és a tetejére tesszük az olvasztott csokit.
4-5 órát hagyjuk állni, míg a csoki megdermed a tetején, majd fogyasztható.
![356184065-2088381904826458-2992897326256259350-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/356184065-2088381904826458-2992897326256259350-n.jpg)
![356183188-824008535764817-3169210822222547102-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/356183188-824008535764817-3169210822222547102-n.jpg)
![356177065-116316044852747-3813989712697266262-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/356177065-116316044852747-3813989712697266262-n.jpg)
![356151021-296012612841013-4383864618523361902-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/356151021-296012612841013-4383864618523361902-n.jpg)
![325368734-292280906501752-198247505544046502-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/325368734-292280906501752-198247505544046502-n.jpg)