Hozzávalók ( 7 db )
20 dkg Medhusa Great gluténmentes kenyérliszt – KATT IDE – ITT TALÁLOD
10 dkg Medhusa Great gluténmentes zabpehelyliszt – KATT IDE – ITT TALÁLOD
10 dkg Medhusa Great prémium zabpehely – KATT IDE – ITT TALÁLOD
5 dkg burgonyapehely
5 dkg arany lenmagliszt
10 dkg tápióka keményítő
4 dkg útifűmaghéj őrlemény
1 cs sütőpor
kb 8,5 dl víz
2 ek citromlé
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jól összedolgozzuk.
Majd nedves kézzel 7 db zsemlét formázunk és sütőpapíros tepsire tesszük.
Tetejüket olajjal vékonyan lekenjük, majd 180 fokos sütőben kb. 45-55 perc alatt megsütjük.

A Medhusa Great termékeket itt találod – KATT IDE