Hozzávalók:

10 dkg Medhusa Great Gluténmentes zabliszt – KATT IDE – ITT TALÁLOD

20 dkg Medhusa Great gluténmentes kenyérliszt- KATT IDE – ITT TALÁLOD

3 dkg útifűmaghéj őrlemény

5 dkg édesítő (1:4)

6 g sütőpor

7 dl víz

1 ek citromlé

2 ek vanília aroma

Töltelék:

20 dkg cukormentes eperlekvár

kb. 0,5 dl növényi tejszín

Elkészítés:

A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jól elkeverjük.

Egy nagy tepsit ( gáztepsi méretűt ) sütőpapírral kibélelünk, majd a masszát rátesszük és elegyengetjük.

Majd 180 fokos sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütjük.

Még melegen egy konyharuha segítségével feltekerjük és hagyjuk kihűlni.

A töltelék alapanyagait alaposan kikeverjük,majd ha meghűlt a piskóta , akkor ” kicsomagoljuk,leszedjük róla a sütőpapírt, majd megkenjük a töltelékkel és feltekerjük.

kb. 1-2 órát hagyjuk állni, majd tálalható.

A Medhua Great termékeket – KATT IDE – ITT TALÁLOD