Hozzávalók:
30 dkg Mester család süteményliszt
4 dkg Mester család édesítő (1:4)
5 dkg Mester család gyalult mandula
3 g Mester család sütőpor
25 dkg margarin
+ ízlés szerinti cukormentes lekvár
+ Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük, alaposan elkeverjük, majd összedolgozzuk a margarinnal.
Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk és kinyújtjuk kb, 0,5 cm -re.
Majd szaggatjuk egy nagyobb pogácsa szaggatóval.
Sütőpapíros tepsire tesszük, majd 180 fokon kb. 10-15 perc alatt megsütjük.
Ha megsültek és kihűltek, akkor egy – egy darabot lekvárral megtöltve összeraasztunk, majd olvasztott csokival borítjuk.
![377277009-831340525159859-5220866510018000013-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/10/377277009-831340525159859-5220866510018000013-n.jpg)
![377251917-721375283134141-7169588422350753493-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/10/377251917-721375283134141-7169588422350753493-n.jpg)
![377242950-882054353376870-3169705674158780586-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/10/377242950-882054353376870-3169705674158780586-n.jpg)
![377236026-611933201017297-5145717364164830521-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/10/377236026-611933201017297-5145717364164830521-n.jpg)