Hozzávalók:
45 dkg Mester család süteményliszt
5 dkg Mester család holland kakaópor
5 dkg Mester család édesítő (1:4)
27,5 dkg növényi margarin
kb. 0,75 dl növényi tej
2 g sütőpor
20 dkg Mester család mazsola
10 dkg Mester család diabetikus étbevonó tördelve
2,5 dkg Mester család gyalult mandula
+ a tetejére Mester család gyalult mandula szórásnak
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, hozzáadjuk a mazsolát, csokit, mandulát, ezekkel is elkeverjük, majd hozzáadjuk a margarint és a növényi tejet és alaposan összedolgozzuk.
Fagyis kanállal egy sütőpapíros tepsire kiadagoljuk, majd picit lenyomjuk a tetejüket, megszórjuk a gyalult mandulával, majd 180 fokon kb. 15-20 perc alatt megsütjük.