Hozzávalók:
45 dkg Mester család süteményliszt
5 dkg Mester család holland kakaópor
5 dkg Mester család édesítő (1:4)
27,5 dkg növényi margarin
kb. 0,75 dl növényi tej
2 g sütőpor
20 dkg Mester család mazsola
10 dkg Mester család diabetikus étbevonó tördelve
2,5 dkg Mester család gyalult mandula
+ a tetejére Mester család gyalult mandula szórásnak
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, hozzáadjuk a mazsolát, csokit, mandulát, ezekkel is elkeverjük, majd hozzáadjuk a margarint és a növényi tejet és alaposan összedolgozzuk.
Fagyis kanállal egy sütőpapíros tepsire kiadagoljuk, majd picit lenyomjuk a tetejüket, megszórjuk a gyalult mandulával, majd 180 fokon kb. 15-20 perc alatt megsütjük.
![405214067-1565096200919657-4345373135641546983-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/12/405214067-1565096200919657-4345373135641546983-n.jpg)
![404861216-849709023607419-2980433681482372487-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/12/404861216-849709023607419-2980433681482372487-n.jpg)
![403722939-255674470540421-4477586826348058102-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/12/403722939-255674470540421-4477586826348058102-n.jpg)
![403659382-365748669248981-7797520145798342546-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/12/403659382-365748669248981-7797520145798342546-n.jpg)
![370115206-891088609322693-3960773212112572776-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/12/370115206-891088609322693-3960773212112572776-n.jpg)