Hozzávalók:

10 dkg Nutriversum Vegan Pro – vaníliás – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

20 dkg barna rizsliszt

10 dkg köles liszt

10 dkg tápióka keményítő

4 dkg útifűmaghéj őrlemény

4 dkg édesítő (1:4)

1 cs sütőpor

5 dl víz

1 ek citromlé

Töltelék:

1 üv Nutriversum dióvaj- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

15 dkg darált dió

5 dkg Nutriversum Vegan Pro – vaníliás- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

kb. 0,8 dl növényi tej

ízlés szerint porédesítő

+ olaj a kenéshez

+ barna rizsliszt a nyújtáshoz

Elkészítés:

A tölteléket kikeverjük, majd félre tesszük.

A tésztához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat is, és jól összedolgozzuk.

Barna rizslisztes lapon átdolgozzuk, majd kinyújtjuk és kockákra vágjuk.

Mindegyikbe teszünk a diós töltelékből, majd kiflire formázzuk.

Sütőpapíros tepsire tesszük, olajjal vékonyan lekenjük, majd 180 fokon kb. 30 -35 perc alatt megsütjük.

A Nutriversum termékeket itt találod – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT