Hozzávalók:
1 db nagy cukkini
30 dkg ChefGomba – laska
20 dkg zöldborsó (nekem konzerv volt)
1 db tv paprika
1 doboz konzerv kukorica
10 dkg borsófehérje – granulátum
ízlés szerin:
bors
kurkuma
só
pirospaprika
züldfűszerek
4 dl növényi tejszín
3 ek olaj
Öntet:
20 dkg csicseriborsó liszt
2 dkg fekete só
4 ek gluténmentes sörélesztőpehely
3 dl víz
Elkészítés:
A cukkinit megmossuk, majd karikákra vágjuk.
A gombát megmossuk, feldaraboljuk.
A paprikát is megmossuk, majd apróra vágjuk.
Az olajon megpirítjuk a paprikát, majd hozzáadjuk az összes alapanyagot és megfőzzük.
Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd a cukkini karikákból rakunk alulra, majd a „ragu” egyik fele, ismét cukkini karikák, majd a ” ragu” másik fele, majd lezárjuk ismét cukkinivel.
Az öntet alapanyagait alaposan kikeverjük, majd leöntjük vele, mindenhova jusson.
180 fokos sütőben kb. 30-35 perc alatt megsütjük.
![bdd881f8-4002-45bf-9973-0162efd20153](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/12/bdd881f8-4002-45bf-9973-0162efd20153.jpg)
![700a827d-7437-41fc-b208-5727c603b7c5](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/12/700a827d-7437-41fc-b208-5727c603b7c5.jpg)
![38c4fedb-3ee1-42bb-88ac-57e818ba37c0](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/12/38c4fedb-3ee1-42bb-88ac-57e818ba37c0.jpg)
![031aaff4-d6e4-4de5-bedb-879334f7fdc8](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/12/031aaff4-d6e4-4de5-bedb-879334f7fdc8.jpg)
![4c89e499-0c6c-4e91-b334-1bc5ca64e96e](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/12/4c89e499-0c6c-4e91-b334-1bc5ca64e96e.jpg)