Hozzávalók:
40 dkg Mester család házi kenyérliszt
20 dkg Mester család kelt tészta liszt
15 dkg Mester család diabetikus étbevonó – tördelve
2,5 dkg Mester család útifűmaghéj őrlemény
1 cs porélesztó
15,5 dkg növényi margarin
5 dkg Mester család édesítő (1:4)
4,25 dl növényi tej
Tetejére:
Porédesítő növényi tejszínnel kikeverve – sűrű legyen
Mester család diabetikus étbevonó tördelve
+ olaj a sütéshez
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, belekeverjük a csoki darabokat.
Majd beledolgozzuk a margarint, végül hozzáadjuk a növényi tejet és alaposan kidolgozzuk.
Meleg helyen egy órát kelesztjük.
Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk és kinyújtjuk kb. 2 ujjnyira és szaggatjuk.
Forró olajban kisütjük, majd még melegen a tejszínes cukros mázba mártjuk és megszórjuk a csokidarabokkal.

A Mester Család termékeket megtalálod itt – KATT IDE