Hozzávalók:
20 dkg Mester család foszlós kalács liszt
25 dkg Mester család süteményliszt
5 dkg Mester család édesítő (1:4)
12 g Mester család sütőpor
2 ek citromlé
4 dl víz
20 dkg cukormentes ananászkonzerv – darabolva
15 dkg Mester család mazsola
10 dkg Mester család diabetikus étbevonó – tördelve
+ olaj a forma kenéséhez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a csokit, mazsolát, ananászt és elkeverjük.
Majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd jól kikeverjük.
Egy kuglöf formát vékonyan kiolajozunk, majd a masszát beletesszük és elegyengetjük benne.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 40-45 perc alatt megsütjük.
![img-20240118-131418](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/01/img-20240118-131418-scaled.jpg)
![img-20240118-131414](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/01/img-20240118-131414-scaled.jpg)
![img-20240118-131411](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/01/img-20240118-131411-scaled.jpg)
![img-20240118-131409](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/01/img-20240118-131409-scaled.jpg)
![img-20240118-131407](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/01/img-20240118-131407-scaled.jpg)