Hozzávalók:
12,5 dkg Medhousa Great gluténmentes prémium zabpehely – KATT IDE – ITT TALÁLOD
7,5 dkg kókuszreszelék
ízlés szerint porédesítő
3,5 dkg holland kakaópor
kb. 1,6 dl növényi tejszín
+ gluténmentes – cukormentes – vegán csokoládé – olvasztva ( kb. 15-20 dkg )
+ kókuszreszelék a szóráshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük, jól elkeverjük, majd hozzáadjuk a növényi tejszínt, és alaposan összedolgozzuk.
Tegyük hütőbe a masszát 1-2 órára.
Majd osszuk 12 db – ra és formázzuk oválisra, majd tegyük sütőpapíros tálcára, borítsuk be olvasztott csokival, hagyjuk amíg megdermed, majd még egyszer vonjuk be csokival és szórjuk meg kókuszreszelékkel.
Majd tegyük a hütőbe, hogy jól összeálljon.