Hozzávalók:
Külső réteg:
22,5 dkg Medhousa Great gluténmentes prémium zabpehely – KATT IDE – ITT TALÁLOD
ízlés szerint porédesítő
10 dkg gluténmentes – cukormentes – vegán csokoládé olvasztva
5 dkg holland kakaópor
kb. 1 dl növényi tejszín
10 dkg kókuszreszelék
10 dkg növényi margarin
Krém:
25 dkg növényi mascarpone
ízlés szerint porédesítő
2 dl növényi tejszín – cukormentes – felverhető
12,5 dkg ananász ( konzerv – cukormentes ) feldarabolva
+ ananász ( konzerv – cukormentes ) a tetejére
Elkészítés:
A külső réteghez a száraz alapanyagokat egy tálban össze keverjük.
Majd hozzáadjuk a margarint, tejszínt és az olvasztott csokoládét, majd alaposan összedolgozzuk.
Tegyük a hütőbe kb. 30 percre.
A tejszínr verjük fel kemény habbá, majd tegyük bele a mascarponét és az édesítőt, és kézi robotgéppel dolgozzuk egyneművé, majd keverjük bele az ananász darabokat.
Egy 18 cm – es kerek tortaformába nyomkodjuk bele a külső réteg masszáját, úgy, hogy az oldalára is kerüljün.
Majd tegyük bele a krémet, simítsuk el a tetejét, majd tegyünk rá ananász darabokat.
Hagyjuk egy éjjelt a hütőben, hogy jól összeálljon.

A MedHusa Great termékekért – KATT IDE – ITT TALÁLOD