Hozzávalók:
Külső réteg:
22,5 dkg Medhousa Great gluténmentes prémium zabpehely – KATT IDE – ITT TALÁLOD
ízlés szerint porédesítő
10 dkg gluténmentes – cukormentes – vegán csokoládé olvasztva
5 dkg holland kakaópor
kb. 1 dl növényi tejszín
10 dkg kókuszreszelék
10 dkg növényi margarin
Krém:
25 dkg növényi mascarpone
ízlés szerint porédesítő
2 dl növényi tejszín – cukormentes – felverhető
12,5 dkg ananász ( konzerv – cukormentes ) feldarabolva
+ ananász ( konzerv – cukormentes ) a tetejére
Elkészítés:
A külső réteghez a száraz alapanyagokat egy tálban össze keverjük.
Majd hozzáadjuk a margarint, tejszínt és az olvasztott csokoládét, majd alaposan összedolgozzuk.
Tegyük a hütőbe kb. 30 percre.
A tejszínr verjük fel kemény habbá, majd tegyük bele a mascarponét és az édesítőt, és kézi robotgéppel dolgozzuk egyneművé, majd keverjük bele az ananász darabokat.
Egy 18 cm – es kerek tortaformába nyomkodjuk bele a külső réteg masszáját, úgy, hogy az oldalára is kerüljün.
Majd tegyük bele a krémet, simítsuk el a tetejét, majd tegyünk rá ananász darabokat.
Hagyjuk egy éjjelt a hütőben, hogy jól összeálljon.
![1daf3a25-d68d-4681-9e01-0580d46dc9a1](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/02/1daf3a25-d68d-4681-9e01-0580d46dc9a1.jpg)
![6dfeac93-0351-4f48-a82a-7f7a4781f3fe](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/02/6dfeac93-0351-4f48-a82a-7f7a4781f3fe.jpg)
![8a749bba-6947-4272-951e-65a6c80e4f79](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/02/8a749bba-6947-4272-951e-65a6c80e4f79.jpg)
![9c53119f-4091-48c1-ba76-ecaccf2fe0bd](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/02/9c53119f-4091-48c1-ba76-ecaccf2fe0bd.jpg)
![a6079c23-c486-4b9b-b227-92736e106cc1](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/02/a6079c23-c486-4b9b-b227-92736e106cc1.jpg)
![ed6fca97-ad2b-4941-8df3-0db94b229f16](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/02/ed6fca97-ad2b-4941-8df3-0db94b229f16.jpg)