Hozzávalók:
20 dkg barna rizsliszt
10 dkg tápióka keményítő
5 dkg holland kakaópor
4 dkg útifűmaghéj őrlemény
1 cs sütőpor
5 dkg édesítő (1:4)
5 dkg gyalult mandula
3,5 dkg chia mag
20 dkg meggy
4 dl víz
2 ek citromlé
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, beletesszük a meggyet, azzal is elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet és jó alaposan kikeverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük ( 18×18-as), majd 180 fokos sütőben kb. 30-35 perc alatt megsütjük.
![e12175f0-d8a7-456b-ba17-9ef4b5a00951](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/03/e12175f0-d8a7-456b-ba17-9ef4b5a00951.jpg)
![75330554-6a37-4220-b0c5-e8e837c60c5f](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/03/75330554-6a37-4220-b0c5-e8e837c60c5f.jpg)
![55f43b3b-b3dc-47e0-b976-529f3b8675a5](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/03/55f43b3b-b3dc-47e0-b976-529f3b8675a5.jpg)
![037f113f-9483-41bc-87f5-9069b39c9c40](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/03/037f113f-9483-41bc-87f5-9069b39c9c40.jpg)