Hozzávalók:
80 dkg főtt köles ( 20 dkg kölest alapossan megmossuk, majd 8 dl növényi tejben megfőzzük )
4 ek vanília aroma
ízlés szerint porédesítő
40 dkg Medhusa Great gluténmentes prémium zabpehely – KATT IDE – ITT TALÁLOD
2 dl növényi tejszín
Forgatáshoz:
Fele – fele arányban Medhusa Great gluténmentes prémium zabpehely és gluténmentes kenyérmorzsa
+ porédesítő a szóráshoz
Elkészítés:
Az összes alapanyagot egy tálban alaposan összedolgozzuk.
A forgatáshoz a zabpelyhet és a kenyérmorzsát összekeverjük, majd megpirítjuk.
A köleses masszából golyókat formázunk, majd beleforgatjuk a pirított zabpelyhes – kenyérmorzsás keverékbe, majd megszórjuk porédesítővel.

A MedHusa Great termékeket itt találod – KATT IDE