Hozzávalók:
12 dkg barna rizsliszt
6,5 dkg tápióka keményítő
10 dkg Quinoa liszt
3 dkg útifűmagháj őrlemény
7 g sütőpor
4 dkg édesítő (1:4)
2 dl víz
1 ek citromlé
+ 20 dkg cukormentes eperlekvár
+ olaj a kenéshez
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagoakt egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jól összedolgozzuk.
Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk és kinyújtjuk.
16 egyforma kocka méretre vágjuk.
Mindegyikbe lekvárt teszük, majd golyókat formázunk mindegyikből.
Egy 18 cm – es torta formát vékonyan kiolajozunk, majd a golyókat elrendezzük benne.
Tetejüket olajjal vékonyan lekenjük.
Majd 180 fokos sütőben kb. 30-35 perc alatt megsütjük.
![740f9b3e-0d7e-4868-bc53-e5ad081df9fc](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/04/740f9b3e-0d7e-4868-bc53-e5ad081df9fc.jpg)
![4212e8c9-c50e-43ae-8b47-a8bdb654d7b9](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/04/4212e8c9-c50e-43ae-8b47-a8bdb654d7b9.jpg)
![c3fa9f76-7bd5-4679-b695-b53fc9380bba](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/04/c3fa9f76-7bd5-4679-b695-b53fc9380bba.jpg)
![ee5e0667-e35d-4e34-bb57-6befe40b2b43](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/04/ee5e0667-e35d-4e34-bb57-6befe40b2b43.jpg)