Hozzávalók:
50 dkg Mester család házi kenyérliszt
10 dkg Mester család kalács liszt
10 dkg Mester család burgonyapehely
1 cs porélesztő

8 dl víz
2 ek olaj
+ olaj a kenéshez
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
+ feltétek ( ki amit szeretne )
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadolgozzuk a vizet, majd az olajat.
Meleg helyen egy úrát kelesztjük, majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk.
Sütőpapíron kör alakba kinyújtjuk, széleit behatjuk.
Én ezeket tettem rá:
Alapnak majonéz és mustár kikeverve, vegyes zöldségkeverék, szeletelt növényi sajt, gluténmentes sörélesztőpehely, reszelt növényi sajt.
180 fokos sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütöttem.

A Mester Család termékeit megtalálod itt – KATT IDE