Hozzávalók:
1 cs gluténmentes – vegán penne tészta ( 50 dkg )
50 dkg ChefGomba – Laska – KATT IDE – ITT TALÁLOD
20 dkg ChefGomba – ördögszekér gomba- KATT IDE – ITT TALÁLOD
ízlés szerint só
ízlés szerint zöldfűszerek ( petrezselyem, majoranna, rozmaring, oregánó )
2 dl növényi tejszín
1,5 dl növényi tejföl
20 dkg sárgarépa – reszelve
1 db tv paprika
4 ek olaj
Elkészítés:
A paprikát megmossuk, csíkokra vágjuk.
A gombákat megmossuk, feldaraboljuk.
Az olajon a paprikát megpirítjuk, hozzáadjuk a gombákat és a reszelt répát, sózzuk, fűszerezzük, alaposan összekeverjük, majd puhára fúzzük.
Vágül hozzáadjuk a növényi tejszínt és a növényi tejfölt, alaposan összekeverjük.
A tésztát kifőzzük.
Majd a gombás „raguval” összekeverjük a tésztát, majd tálalható.

A ChefGombáról bővebben itt olvashatsz – KATT IDE – ITT TALÁLOD