Hozzávalók:

35 dkg Mester család keksztekercspor

10 dkg Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva

5 dkg Mester család holland kakaópor

ízlés szerint Mester család édesítő (1:4)

3 ek rumaroma

kb. 3 dl növényi tej

Töltelék:

25 dkg margarin – puha

10 dkg Mester család kókuszreszelék

ízlés szerint Mester család édesítő (1:4)

+ Mester család kókuszreszelék a forgatáshoz

Elkészítés:

A tölteléket kikeverjük, majd félre tesszük.

Az alaprész alapanyagait jó alaposan összedolgozzuk, majd sütőpapíron a kezünk segítségével ( vagy szilikon nyújtófával ) kinyújtjuk.

Majd megtöltjük a kikevert töltelékkel, mindenhova egyenlően jusson.

Majd a sütőpapír segítségével feltekerjük és kb. 1 órára a hűtőbe tesszük.

Majd kiszedjük a sütőpapírból és kókuszreszelékbe forgatjuk.

A Mester család termékeket itt tudod beszerezni – KATT IDE