DSCN9567

Hozzávalók:

Piskóta:

4 db tojás

2,5 ek Nocarb Rost sütőmix

1 ek cukrozatlan kakaópor – mester család

1 ek édesítő – Nocarb 1:7

3 gr sütőpor

Krém:

0,5 l házi kókusztejszín

3 ek zselatin

ízlés szerint édesítő

Tetejére + a kókusztejszínkrém közé csurgatni:

házi csokoládé vagy paleo csokoládé (kb 15-20 dkg)

Elkészítés:

A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk, majd folyamatosan , óvatosan belekeverjük a többi alapanyagot.

Szilikon formában 180 fokon kb 15-20 perc alatt megsütjük (tűpróba)

A zselatint egy kis kókusztejszínben feloldjuk (ezt megmelegítettük), majd az édesítővel együtt összeturmixoljuk.

Ha kihűlt a piskóta, akkor kettévágjuk , a kókusztejszínt beleöntjük, majd a megolvasztott csoki felét belecsurgatjuk.

Ráhelyezzük a piskóta tetejét, majd arra is teszünk a csokiból.

Betesszük a hűtőbe kb 6-7 órára, de egy éjjel a legjobb.

 

DSCN9569