Hozzávalók:
Tészta:
20 dkg Nocarb kakaós muffinpor
kb 3,2 dl víz
2 ek édesítő 1:4
Krém:
10 dkg holland kakaópor
5 dkg barna rizsliszt
2 dkg tápióka keményítő
2 dkg Nocarb gumicukor alap
4-5 ek édesítő 1:4
15 dkg olvasztott mentes csoki
4 dl kókuszkrém
3 dl kókusztej
+ 25 dkg meggy
+ mentes csoki a tetejére
Elkészítés:
A muffinport az édesítővel és vízzel összedolgozzuk, majd két részre osztjuk. Majd kör alakba kinyújtjuk és megsütjük 180 fokon kb 20 perc alatt.
A krémhez a száraz alapanyagokat elkeverjük, majd a kókusztejjel és kókuszkrémmel kikeverjük és sűrűre főzzük, majd az olvasztott csokit is belekeverjük.
A tésztát formába tesszük, és meggyet teszünk alulra, majd a krémet, végül pedig a piskóta lappal lezárjuk. Olvasztott csokival borítjuk. Majd egy éjjelre a hütőbe tesszük. másnap kivesszük a formából, és újból teszünk rá csokit, amit hagyunk, hogy az oldalán is lecsurogjon. Meggyel és csokival díszítjük.
![dscn9395](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/04/dscn9395.jpg)
![dscn9396](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/04/dscn9396.jpg)
![dscn9397](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/04/dscn9397.jpg)
![dscn9398](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/04/dscn9398.jpg)
![dscn9399](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/04/dscn9399.jpg)
![dscn9400](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/04/dscn9400.jpg)