csokis kaves 006    csokis kaves 007

Hozzávalók:

Piskóta:

4 db tojás

3 ek Nocarb rost sütőmix

1 ek Nocarb 1:7

3 gr sütőpor

0,5 dl főzőtt kávé

Krém:

2 dl mandulatej

2 dl főzőtt kávé

2 cs Nocarb kakaós pudingpor

ízlés szerint édesítő

5 gr mester diabetikus étbevonó / paleo csokoládé

Teteje + csokik

Mester diabetikus étbevonó kávéval elegyítve

Elkészítés:

A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, majd kemény habot verünk a fehérjéből, majd lassan minden hozzáadunk és óvatosan kikeverjük.

180 fokon kb 15-20 perc alatt megsütjük szilikon formába.

A pudingokat, kávét, mandulatejet,édesítőt, étbevonót kikeverjük, majd felfőzzük.

Az étbevonót felolvasztjuk a kávéval

Ha meghűlt a piskóta , kettévágjuk, megtöltjük krémmel, majd a tetejére csokit borítunk. Majd a kis forma csokikkal díszítjük.

csokis kaves 003

csokis kaves 005