5-ös kis csapatunk ismét nekivágott, hogy tanácsadásunkkal és házilag készített finomságainkkal megmutassuk, hogy van élet az étel allergián, diétán túl. Lehet ezt úgy is megélni, hogy ne kelljen nélkülözni, lemondani ízekről, mert igen is! meg lehet csinálni mindent csak más alapanyagokból. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy nem finomak! SŐT!
Tanácsadásunknak a helyszínt a Harmony Power Plate Stúdióban (Mátyásföld), Szigeti Gabriella biztosította. Ezúton is köszönjük neki a lehetőséget.
Mint ahogy már megszoktuk, most is mire odaértünk, már sokan vártak minket. Voltak olyanok is, akik még a legelső tanácsadásunkon kértek tőlünk segítséget. Akkor még kétségbeesve, semmit nem tudva vágtak bele a GM életmódba, és mára már boldogan, határozottan és tünetmentesen tértek vissza hozzánk. Örömmel láttuk munkásságunk eredményét.
A kipakolásban mindenki segített és közben már bele is merültünk az életmód váltás kérdéseibe, lehetőségeibe és természetesen megoldásaiba. A vendégek közül többen is megleptek minket (és a többieket is), saját készítésű  finomságaikkal és mellé a receptekkel. Nagyon örültünk neki, hogy mára már minden tanácsadásunkra többen saját süteményekkel, krékerekkel, kész kérdésekkel érkeznek hozzánk.

A tanácsadás ideje nagyon gyorsan eltelt, mint ahogy az asztalon fellelhető finomságok is elfogytak. Kicsik és nagyon is jóízűen falatoztak mindenből. Az egész nap sajnos gyorsan, de nagyon jó hangulatban telt el.
Boldoggá tesz bennünket, hogy egyre többen hallanak munkásságunkról, és keresnek fel minket, hogy segítsünk nekik.
Minden hozzánk ellátogatótól kértünk egy elérhetőséget, amit akkor még nem tudtak, hogy miért.
A meglepetés, Gabriella és Mona (Ételallergia Abc) felajánlásából egy 3 fő részére szóló 2 db páros edzés a Harmony Powe Plate-be, illetve egy kezdőcsomag kisorsolása a résztvevők között.
Hamarosan a sorsolás is meglesz és természetesen arról is beszámolunk.
Mert egészségből 5-ös!