Hozzávalók:
15 dkg főtt leturmixolt paszternák (ez 3 db nyersből jött ki nekem)
csipet só
ízlés szerint édesítő (én 1,5 ek 1:4 et tettem bele)
4 dkg Vegifeel vegán protein
2 dkg útifűmaghéj
+ diétás zsemlemorzsa pirítva
+ darált eritrit a szóráshoz
Elkészítés:
Az alapanyagokat összedolgozzuk, majd 5 percet pihentetjük.
Majd lapon kisodorjuk (nagyon jól lehet dolgozni vele, simán lehet sodorni ), majd felvagdossuk. Forró , lobogó vízben kifőzzük. Közben a morzsát megpirítjuk, majd a kifőtt nudlikat beleforgatjuk. Poreritrittel szórjuk.
![05.06 015](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/05/05.06-015-scaled.jpg)
![05.06 018](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/05/05.06-018-scaled.jpg)
![05.06 016](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/05/05.06-016-scaled.jpg)
![05.06 019](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/05/05.06-019-scaled.jpg)
![05.06 007](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/05/05.06-007-scaled.jpg)
![05.06 010](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/05/05.06-010-scaled.jpg)