Hozzávalók:
30 dkg főtt, áttört burgonya
30 dkg Nativa food Mix al teff pane, pizza
5 dkg zsír
só
5 gr porélesztő
1 db tojás
1 dl víz
1 dl rizstejszín
+ rizsliszt a nyújtáshoz
+ 1 db tojás a kenéshez
+ növényi sajt reszelve a tetejére
Elkészítés:
Az alapanyagokat egy nagy tálba tesszük, majd jó alaposan kidolgozzuk. Kelesztjük meleg helyen egy órát.
Majd rizslisztes lapon átgyúrjuk, kinyújtjuk két ujjnyira, szaggatjuk. Sütőpapíros tepsire tesszük, majd lekenjük tojással, megszórjuk növényi sajttal, majd 180 fokon kb 20-30 perc alatt megsütjük.
![0503 001](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/05/0503-001-scaled.jpg)
![0503 003](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/05/0503-003-1-scaled.jpg)
![0503 005](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/05/0503-005-scaled.jpg)
![0503 002](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/05/0503-002-scaled.jpg)
![0503 004](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/05/0503-004-scaled.jpg)