Hozzávalók:
Kakaós piskóta
15 dkg Nocarb kakaós muffinpor
30 ml olaj
3,2 dl víz
1 ek édesítő (1:7 – Nocarb)
Vaníliás piskóta
7,5 dkg Nocarb vaníliás muffinpor
1,8 dl víz
0,5 ek édesítő (1:7 Nocarb)
15 ml olaj
Krém:
2 cs Vaníliás pudingpor
2 dl kókusztej
ízlés szerint édesítő
2 dl kókuszkrém
5 nagy szem eper darabolva
+ eper
+ paleo csoki olvasztva a tetejére
Elkészítés:
A piskóták hozzávalóit kikeverjük külön tálakba, majd megsütjük őket ( a kakaóst kb 25 perc, a vaníliás kb 15 perc). Ha meghűltek, akkor a kakaós félbe vágjuk.
A krémhez a pudingot megfőzzük a kókusztejben, majd hozzákeverjük a kókuszkrémet, majd belekeverjük a darabolt epret.
Az egyik kakaós lapot a szélén eperrel körbe tesszük (nagyon vékonyra felvágjuk, majd jön a krém, majd vaníliás lap, eperszeletek, krém és kakaós lap. (Ha lehet csatos formába készítsük!!).
Ezt hagyjuk pár órát összeállni, majd csokival beborítjuk.
Mi másnap fogyasztottuk.