Hozzávalók:

Piskóta:

6 db tojás

65 gr Vegifeel vegán csokis protein

1 cs sütőpor

2 ek édesítő (1:4)

“Túrós” réteg:

30 dkg totu

0,5 dl kókuszkrém – Alpro

ízlés szerint édesítő

Vaníliás réteg:

1 cs vaníliás puding – Haas

2 ek édesítő (1:4)

1 dl kókusztej – Alpro

1,5 dl kókuszkrém – Alpro

+ 20 dkg eper

+ Mester diabetikus étbevonó

Elkészítés:

A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját az édesítővel kikeverjük, majd a hab felét hozzáadjuk, elkeverjük, majd hozzáadjuk a protein port és a sütőport, alaposan kikeverjük. Majd a hab másik felét beleforgatjuk. Sütőpapíros tepsibe tesszük, majd 180 fokon kb 20-25 perc alatt megsütjük.

A “túrós” réteghez az alapanyagokat összeturmixoljuk, majd ha kész a piskóta és meghűlt, akkor rákenjük. Majd jön az eper. A vaníliás pudingot megfőzzük, majd ez jön az eperre, végül csokival zárjuk. Egy éjjelre a hűtőbe tesszük.