Hozzávalók:
25 dkg Mester házi kenyérliszt
5 dkg burgonyapehely
1 kk só
5 gr sütőpor
12 dkg Joya kókuszjoghurt
kb 2 – 2,2 dl víz
+ olaj a sütéshez
+ pirított sonka, rizstejszín és növényi sajt
Elkészítés:
Az alapanyagokat jó alaposan kidolgozzuk, majd 4 részre osztjuk. Téglalap alakra formázzuk, lenyomkodjuk, majd forró olajban kisütjük.
Tetejére rizstejszínt, pirított sonkát és növényi sajtot teszünk.
![0702 018](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/07/0702-018.jpg)
![0702 019](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/07/0702-019.jpg)
![0702 020](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/07/0702-020.jpg)
![0702 021](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/07/0702-021.jpg)
![0702 022](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/07/0702-022.jpg)
![0702 023](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/07/0702-023.jpg)
![0702 024](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/07/0702-024.jpg)
![0702 025](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/07/0702-025.jpg)
![0702 026](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/07/0702-026.jpg)