Hozzávalók:
15 dkg Schar Farina
10 dkg Schar Bread
3,5 dkg burgonyapehely
só
4 gr porélesztő
kb 2,5-3 dl víz
2 ek olaj
+ olaj a sütéshez
Elkészítés:
Az alapanyagokat jó alaposan összedolgozzuk, majd hagyjuk kelni 30 percet.
Majd 3 részre osztjuk , tenyerünk segítségével letapogatjuk, majd forró olajban kisütjük.
![0308 108](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/08/0308-108.jpg)
![0308 109](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/08/0308-109.jpg)
![0308 110](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/08/0308-110.jpg)
![0308 111](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/08/0308-111.jpg)
![0308 113](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/08/0308-113.jpg)