Hozzávalók:
10 dkg csicseriborsó liszt
10 dkg hajdina liszt
2 dkg lenmag liszt
2,5 dkg Aby Mester keverék
só
20 gr útifűmaghéj
10 gr útifűmag őrlemény
7 gr sörélesztőpehely
1 cs sütőpor
5 gr xantán
1 ek ecet
3,5 dl víz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet, jól eldolgozzuk, majd két darab bagettet formázunk belőle.
Sütőpapíros tepsire tesszük őket, bevagdossuk, 10 percet állni hagyjuk.
Majd 200 fokos sütőben 10-15 percet sütjük, majd 180 fokon további kb 30-35 percet.
![dscn6930](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/10/dscn6930.jpg)
![dscn6932](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/10/dscn6932.jpg)
![dscn6933](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/10/dscn6933.jpg)
![dscn6934](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/10/dscn6934.jpg)
![dscn6937](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/10/dscn6937.jpg)
![dscn6941](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/10/dscn6941.jpg)
![dscn6942](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/10/dscn6942.jpg)
![dscn6944](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/10/dscn6944.jpg)
![logo](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/10/logo.png)
Az alapanyagokat az Egészségmarket biztosította.