Hozzávalók:
5 dkg köles liszt
3 dkg tápióka liszt
3 dkg útifűmaghéj
10 dkg barna rizsliszt
10 dkg hajdina liszt
6 gr xantán
7 gr sütőpor
1-2 kk só
3,5 dl víz
1 ek ecet
+ barna rizsliszt
+ olaj
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük, elkeverjük. Majd a vízzel elkeverjük az ecetet, és hozzáadjuk a száraz alapanyagokhoz. Jó alaposan kidolgozzuk. Barna rizslisztes lapon veknit formázunk belőle, majd vékonyan leolajozzuk. Sütőpapíros tepsire tesszük. 180 fokon kb 1 óra alatt megsütjük. Hagyjuk míg teljesen kihűl.
![dscn8277](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn8277.jpg)
![dscn8278](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn8278.jpg)
![dscn8279](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn8279.jpg)
![dscn8280](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn8280.jpg)
![dscn8281](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn8281.jpg)
![dscn8282](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn8282.jpg)
![dscn8283](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn8283.jpg)
![dscn8284-1](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn8284-1.jpg)