Hozzávalók:
35 dkg Doves Farm önkelesztő lisztkeverék
2 ek édesítő (1:4)
5 gr élesztő
10 dkg margarin
1 db tojássárgája
0,75 – 1 dl langyos rizstej
+ darált dió (én kb 20 dkg ot használtam- édesítő – víz keveréke)
+ 1 db tojásfehérje a kenéshez
+ rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban összekeverjük, majd hozzáadjuk a margarint és tojássárgáját. Eldolgozzuk benne, majd hozzáadjuk a rizstejet. Jól kidolgozzuk, majd egy órát kelesztjük. Majd rizslisztes lapon kinyújtjuk, megtöltjük a diós krémmel, két oldalát behajtjuk, majd feltekerjük. Sütőpapíros tepsire tesszük, majd lekenjük a tojásfehérjével. Megszurkáljuk. Majd 180 fokos sütőben kb 20-30 perc alatt megsütjük.