Hozzávalók:
5 db tojás (M)
1 cs sütőpor
1,5 ek édesítő (1:4)
5 dkg darált dió
6,5 dkg Aby házi kenyérliszt
+ baracklekvár
+ olvasztott csokoládé
+ darált dió
Elkészítés:
A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját kikeverjük az édesítővel és a dióval, majd a hab felét hozzáadjuk. Avval is jól kikeverjük. Majd hozzáadjuk a lisztet és a sütőport. Kikeverjük, végül beleforgatjuk a hab másik felét. Óvatosan összeforgatjuk. Majd sütőpapíros tepsibe tesszük és kb 20-30 perc alatt megsütjük. Majd ha kihűlt a piskóta, akkor pohár segítségével szaggatjuk, majd a közepén elvágjuk. Megkenjük lekvárral, majd az oldalát is, beleforgatjuk a dióba, majd csokival borítjuk.
![dscn7208](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7208.jpg)
![dscn7210](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7210.jpg)
![dscn7212](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7212.jpg)
![dscn7216](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7216.jpg)