Hozzávalók:

50 dkg Mester süteményliszt

3 ek édesítő (1:4)

1 cs sütőpor

12 gr Orgran tojáspótló + 7 ek víz

30 dkg margarin

+ 2 ek kakaópor

+ szükség szerint 1-2 ek víz

Töltelék:

Margarin

kakaópor

édesítő

+ rizsliszt

Elkészítés:

Az alapanyagokat egy tálba tesszük és jó alaposan összedolgozzuk. Majd két részre szedjük, és az egyik részbe beledolgozzuk a kakaó port , ha szükséges adunk hozzá vizet.

Majd folpackba csomagolva 1 órát pihentetjük.

Majd rizslisztes lapon kinyújtjuk és szaggatjuk.

Sütőpapíros tepsibe tesszük és 180 fokon kb 10 -12 perc alatt megsütjük.

A krémhez a margarint kikeverjük az édesítővel és kakaóporral, majd egy sima és egy kakaós korongot összeragasztunk vele.