Hozzávalók:

Tészta:

20 dkg Nocarb kakaós muffinpor

kb 3,2 dl víz

2 ek édesítő 1:4

Krém:

10 dkg holland kakaópor

5 dkg barna rizsliszt

2 dkg tápióka keményítő

2 dkg Nocarb gumicukor alap

4-5 ek édesítő 1:4

15 dkg olvasztott mentes csoki

4 dl kókuszkrém

3 dl kókusztej

+ 25 dkg meggy

+ mentes csoki a tetejére

Elkészítés:

A muffinport az édesítővel és vízzel összedolgozzuk, majd két részre osztjuk. Majd kör alakba kinyújtjuk és megsütjük 180 fokon kb 20 perc alatt.

A krémhez a száraz alapanyagokat elkeverjük, majd a kókusztejjel és kókuszkrémmel kikeverjük és sűrűre főzzük, majd az olvasztott csokit is belekeverjük.

A tésztát formába tesszük, és meggyet teszünk alulra, majd a krémet, végül pedig a piskóta lappal lezárjuk. Olvasztott csokival borítjuk. Majd egy éjjelre a hütőbe tesszük. másnap kivesszük a formából, és újból teszünk rá csokit, amit hagyunk, hogy az oldalán is lecsurogjon. Meggyel és csokival díszítjük.