Hozzávalók:

40 dkg Zellei Tündi gluténmentes lisztkeverék (ITT)

10 dkg burgonyapehely

2 kk só

1 cs porélesztő

2 db tojás

20 dkg Joya növényi joghurt

kb 3 – 3,5 dl víz

+ 1 db tojás a kenéshez

+ szezámmag a szóráshoz

+ rizsliszt a nyújtáshoz

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban összekeverjük, majd hozzáadjuk a tojást és a joghurtot, eldolgozzuk benne, majd hozzáadjuk a vizet, alaposan kidolgozzuk, majd egy órát meleg heéyen pihentetjük.

Majd rizslisztes lapon kinyújtjuk, hajtogatjuk..és ezt háromszor ismételjük. Majd szaggatjuk. Sütőpapíros tepsire tesszük. Felvert tojással lekenjük, majd megszórjuk szezámmaggal. 180 fokon kb 25-30 perc alatt megsütjük.